KONCERTER

Posted on 14 okt 2012 Kommentarer lukket til KONCERTER

Spillesteder

Jeg arbejder med at kombinere lyttevenlig pop/rock og folk med en humoristisk introduktion til sangene. Målet er at vi får en aften, hvor publikum er med til at skabe  den gode stemning. Koncerterne er solo eller med band alt efter lejligheden.

Video fra live-koncert med band.

Video fra intim-koncert.

Virksomheder

Af til optræder jeg for virksomheder, og har optrådt for de fleste af de største virksomheder og offentlige myndigheder, for eksempel Novozymes, Kammeradvokaten, Falck, Kromann Reumert, PWC, Udenrigsministeriet og Den Danske Ambassade i Prag. Se hvad de siger her

Koncerter for socialt udsatte

Så mange som muligt skal havde adgang til det fælleskab, som jeg synes en koncert skaber. Derfor spiller jeg jævnligt for folk, som ikke altid har mulighed for at prioritere koncerter i deres hverdag.

Fx har jeg været på en turné rundt i danske fængsler. Se B.T´s omtale her og GAFFA´s omtale her.

Derudover optræder jeg løbende til arrangementer i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og Røde Kors. Og jeg har optrådt ved arrangementer til fordel for Kræftens Bekæmpelse, Lungeforeningen, Hjerteforeningen og Diabetesforeningen. Disse arrangementer er uden betaling.

Så hvis du har tilknytning til en institution eller forening for folk med særlige sociale behov er du altid velkommen til at ringe på + 45 50 51 91 31 eller bruge kontaktformularen for at høre nærmere.